Dom > Vijesti > Sadržaj
Znaš kakvi su hladnije koroziju ploča?
Dec 26, 2016

Hladnjak za upotrebu nakon određenog vremena Vidjet ćemo mrlje pojavljuju na površini, u stvari, to bi značilo da hladnjak smanjilo, to je samo vrlo često fenomen, tanjur hladnije i pukotina korozije, stres korozije, interkristalnoj koroziji, koroziju i tako dalje.

Hladnije od korozije znači inox Lima površine rđa ili mjerilu toplinske vodljivosti loše, srednja PH vrijednost od strane vodećih lokalnih pasivizaciju filma na metalu su uništeni, uzrokuje lokaliziranu koroziju, koroziju baterija također poznat kao okluzije, Perforacija od prosječne performanse je manje od 1mm ili jamama.

Hladnije osnova blok baterija korozije, pukotina korozije je uzrokovana išaran ili čireva, lokalizirane korozije, ali ovo je uglavnom u metalne dijelove jaz, tako naziva pukotina korozije, Korozija je uglavnom zbog pritvora uzrokovana elektrokemijskim nehomogenost medij.

Stres Korozija ulja hladnjak je hlađenje ploče i ostale proizvode u proizvodnji tvoreći zaostala naprezanja kada pod Statički vlačno Naprezanje i elektrokemijska medija kao što su halidnog iona po katoda izazvao lokalizirane korozije metala otopljenih u procesu pukotine ili loma fenomena.

Ulje hladnije interkristalnoj koroziji porijeklom iz metalnu površinu i zrna granicu korozije od unutarnje, kao što su od nehrđajućeg čelika u temperaturnom području od 400-600 ℃ će rezultirati Korozija, Korozija može uzrokovati gubitak zrna adhezije, čini čvrstoće materijala uvelike smanjuje.

Korozija hlađenja: hlađenje ploča materijala koji se koriste nepravilno ili predugo, Premašila životnog vijeka, kontakt medija pojavljuje većina ako ne svi fenomena metalnih površina od korozije, je Korozija, kako bi se izbjegla Korozija hladnije izbor na pravi životni vijek Premašila mora odmah zamijeniti.

Hladnjak kada korozije nas podsjeća proizvoda funkcija počinje opadati, kada se koristi da obratite pozornost na sigurnost. Nadajmo se da možemo zadržati na umu gore, tako da možete bolje održavanje proizvoda.