Dom > Vijesti > Sadržaj
Koja su pitanja biti svjesni prilikom čišćenja A plata hladnjaka za strojarnicu?
Jul 13, 2017

Ploču hladnjaka za inženjering nakon određenog vremena bit će sloj od guste prašine u tubi, tada to zahtijeva da nastavimo redovito održavanje i čišćenje, ispravan čišćenje hladnjaka za inženjering proizvoda je vrlo važan korak, sljedeći je na čišćenje mjere opreza uvod.

SUPERCHANGER tanjur izmjenjivača topline za preradu bakra su dostupni u čišćenje metode: ručno čišćenje i čišćenje na licu mjesta. Ako su ispunjeni uvjeti, na licu mjesta čišćenje sustava treba koristiti kad god je moguće, budući da u mjestu čišćenje sustava mogu biti iskorištene da pumpa vodu (ili otopina za čišćenje) u unutrašnjosti odsjeka sa trebate kupiti rastaviti Izmjenjivač topline. Ako in-mjesto čist sistem je nepraktična za Guichang, uređaj može očistiti ručno čišćenje. Sljedeće će se fokusirati na na licu mjesta za čišćenje i čišćenje korake kako bi kratka rasprava.

Ploču hladnjaka za inženjering ploča čišćenje mjere opreza

(1) ne koristite klorovodične kiseline i vode klorida s koncentracijom više od 300 × 10-6 za pranje inox ploča.

(2) fosforne kiseline ili sumporne kiseline za čišćenje ne koristite pločice od titana.

(3) obično koncentracija otopina za čišćenje treba biti manje od 4% (osim u posebnim okolnostima), čišćenje rješenje temperatura ne smije prelaziti 60 ℃.

Kako bi se spriječilo začepljenje ploče hladnjaka za inženjering? :

(1) postupak stroge vodu kvalitete, sustav mora biti u vodi i omekšavanje istiskivanja omekπane vode u stroge vode kvaliteta test, osposobljen da se ubrizgava u cijev mreže.

(2) u sustavu grijanja, za dekontaminaciju i filtar treba čistiti s vremena na vrijeme, i čišćenje cijevi mreže treba držati kako bi se spriječilo bi se ista od začepljenja.

(3) koristiti razumne filtar kako bi se osiguralo da sadržaj vode izmjenjivača topline na Izmjenjivač topline bio je manji od ploča hladnjaka za inženjering za čestice promjera zahtjevima.