Dom > Vijesti > Sadržaj
Brzina prijenosa vrlo visoke topline od Rekuperatora topline
Dec 26, 2016

Toplinske iskoristivosti rekuperatora topline je vrlo visoka, i ima nekoliko tvrtki u svijetu u stanju pružiti jedinstvene minimalne logaritamsku temperaturi Tm = 1 ℃ tanjur Izmjenjivač topline proizvode. U ljuske i cijevi izmjenjivača, svaku od dvije vrste tekućine u cijev u cijevi strane aktivnosti, općenito, je križ toka aktivnosti, Naime u ljusci za mješovite aktivnosti, monitor za više aktivnosti, tako prijenos topline uniformi temperatura Korekcija faktora su obično male (oko 0,8%). Aktivnost smjeru tekućine i jednolike temperature će utjecati na zapisnik. Ako voda/voda kao na medija za prijenos topline, ukupne topline koeficijent prijenosa topline rekuperatora 8360 ~ 25080kJ/m2? h? c je 3 ~ 5 puta koeficijent topline prijenos u ljusci i cijevi izmjenjivača topline, ali njegov volumen iznosi samo 30% od ljuske i cijev izmjenjivača. Rebrasto ploča Izmjenjivač topline se sastoji od niza određenih oblika od Lima laminiranja, i zbog svoje jedinstvene strukture rekuperatora topline ima sljedeće prednosti:

Ploče izmjenjivača topline s učinkovitost razmjene visoke topline, gubitak topline, lagan, male tlocrtnu, čišćenje instalacije olakšati, široku primjenu, dug život i druge karakteristike.

1, fleksibilna montaža i kontrola fleksibilnosti

Uniformi temperatura razlika topline prijenos dnevnik napredak je važno sredstvo za poboljšanje prijenosa topline.

2, Ukupni topline koeficijent, uređaj pokriva površinu od malih

Rekuperatora topline je nove visoke performanse izmjenjivača topline. Njegov izum je počeo u 187 godina, u početku uglavnom koristi u prehrambenoj industriji, a kasnije postupno proširena papira za izradu, metalurgija, Rudarstvo, strojevi proizvodnja, moć, brodski, grijanje i petrokemijskoj i ostale industrijske grane. Samo treba da otpustite Stezaljku vijak ploče izmjenjivača topline može biti u kontekstu sa prostora 100% kontakte prebaciti rešo površina, održavanje povoljno. Ploče izmjenjivača topline aktivnosti općenito i fluida ili protustrujno način i uniformu topline prijenos temperatura razlika korekcijski faktor je obično oko 0.95. Jedinstvene minimalne logaritamsku temperaturna razlika je premlad, ali hlađenje logistiku vodi Izmjenjivač topline prijenos područje velika, s Inženjerske točke gledišta nije gospodarstvo.