Dom > Vijesti > Sadržaj
Uloga Sastavnih dijelova aparata za inženjering
Jul 13, 2017

Hladnjak za inženjering je nova vrsta visoke učinkovitosti izmjenjivača topline, nazvan po izmjenu topline preko ploča. Znanje koje gosti trebate znati prilikom kupovine nalazi se Izmjenjivač topline komponente. Objasniti ulogu sastavnih dijelova aparata za inženjering:

1, dugotrajne kompresije ploča: nije u kontaktu sa tekućinom, sa steznim vijcima pritegnuti jastuk osigurati brtvljenje. Uglavnom stezanje sve topline prijenos tanjur kako bi se osiguralo da tekućine mediju propustati.

2, brtva prijenosa topline: glavni topline od komponenti, general valoviti od riblja kost, prema različite tekućine mediju, prijenos topline pločasti materijal nije isto, uglavnom napravljen od nehrđajućeg čelika i titana.

3, brtva: hladnjak za inženjering brtva je uglavnom u topline između ploča od brtvljenje efekt. Materijali su: nitrilni kaučuk, EPDM guma, gume fluora, prema različitim medijima koristeći različite gume. Spriječiti tekućine sinteze ili curenja, a čine ga između različitih ploča.

4, preuzme, prirubnica: osigurati uvoz i izvoz tekućine.

5, gornji i donji vodič: da izdrži težinu odbora i da se osigura da veličina instalacije, tako da slajd između slajd, vodič štap je obično duže od izmjenjivača topline odbora, da bi oslobodio stezni vijak klizna ploča pregled čišćenje. Gornji vodič štap pričvršćen dugotrajne prešanje ploče i stupa, a ploča je podržana i pozicioniran. Donji vodič štapovi služe da postavite tanjure i formiraju ploče s gornje vodič šipke.

6, kotrljanje uređaja: aktivnosti kompresije tanjur ili srednji particije možete slajd na gornje i donje vodilice kako bi rastaviti pregleda i održavanja.

7, aktivnosti u tlaka ploče: u paru s dugotrajne kompresije ploča može se koristiti za klizanje na vodilice kako bi rastaviti pregleda i održavanja.

8, bivši Stupova: podrška težina izmjenjivača topline, tako da cijeli izmjenjivači topline u jednu.

9, stezanje vijaka: kompresija tanjur grupe, tako da Ukupni Izmjenjivač topline kako bi se osiguralo da pečat, gumene pečate generalno označen na naljepnici i maksimalnu veličinu od 10, Minimalna kompresija veličina pritiskom na minimalne veličine zamijeniti brtvu. Uglavnom iz uloge oba kraja fotografsku ploču za pričvršćivanje. Stezni vijci su uglavnom dvostruka nit, unaprijed učitati vijci, tako da se fiksni tanjur trenutka ravnomjerno.

11 srednji particije: fiksni kompresije tanjur i pokretne kompresije ploča u sred sredine instalacije srednji particije, možete napraviti uređaj u isto vrijeme bave raznih medija, provedba višefazni postupak.

Hladnjak za inženjering ima Zbijanje, Zbijanje, mali trag, sa 3 - 5 puta na koeficijent cijevi izmjenjivača topline s istom gubitak tlaka, i područje je jedna trećina cijev Izmjenjivač topline, topline oporavak stopa može biti kao visok kao 90% ili više. Zbog ove značajne mogućnosti, tako da je upotreba hladnjaka za inženjering više široko.