Dom > Vijesti > Sadržaj
Uloga komponente hladnjaka za prijevoz vozila
Jul 04, 2017

Hladnjak za prijevoz vozila je nova vrsta visoke učinkovitosti izmjenjivača topline, koja je dobila ime po izmjenu topline kroz ploču. Znanje koje kupac treba znati prilikom kupnje obuhvaća dijelove izmjenjivača topline. Objasniti uloge različitih dijelova ventilatora za prijevoz vozila:

1, fiksne pričvrstna: kontakt s tekućinom, sa steznim vijcima za pričvršćivanje nakon prešanja brtva osigurati brtvljenje. Glavna je stezanje dolje sve topline prijenos tanjur, kako bi se osiguralo da tekućine mediju propustati.

2 IZMJENJIVAČ TOPLINE BRTVA: Glavna uloga topline prijenos komponente, opće valoviti učiniti odraslih oblika, u skladu s različitih fluida srednje, topline prijenos tanjur materijal nije isto, većinu upotreba nehrđajućeg čelika i titana proizvodnje.

3. brtvljenje BRTVA: Zaštitinom brtvom od hladnjaka za prijevoz vozila uglavnom potpisali ploče izmjenjivača topline. Materijali su: NBR, EPDM guma, fluor gume i sl., prema koristeći različite gume različitih medij. Spriječiti tekućine iz se sintetizirati ili pukotina i distribuira među različite ploče.

4, preuzme, prirubnica: osigurati uvoz i izvoz za tekućine.

5, gore i dolje roda vodič: može li izdržati težinu ploče i osigurati veličine instalacije, tako da ploča slajdove u međuvremenu, vodič štap je obično bolje od izmjenjivača topline zajednica vođu, kako bi popustiti u stezni vijak klizna ploča pregledati iona čišćenje. Gornji vodič šipke pričvršćen dugotrajne pritiskom na tanjur i propeler, a ploča je podržana i pozicioniran. Donji vodič šipke su pozicionirani na tanjur i na tanjur smješten gornje vodilice.

6. kotrljanje uređaja: omogućiti pokretnim pritiskom na tanjur ili srednji umetak tanjur na slajd u gornje i donje vodilice za provjeru i popravak.

7, aktivni pritisak ploča: združena s fiksne fotografsku ploču, možete slajd na štap za vodič za provjeru i popravak u civilu.

8, otvorena stup: podrška toplinske razmjene težinu, tako da cijeli topline izmjenjivača sastav.

9, stezanje vijaka: kompresija tanjur grupe, tako da Izmjenjivač topline kako bi se osiguralo integritet pečata, za gume tipa zaptivke uglavnom u znaku najvećih i 10, Minimalni tlak veličina, pritiskom na minimalne veličine zamijeniti brtvu. To je uglavnom funkcija fiksiranje dva kraja ploče. Stezni klinovi su obično dvosmjerna nit, na zatezanje vijaka, tako koji trenutak fiksnom ploče ravnomjerno.

11, sredinom umetak tanjur: fiksni pričvrstna i Pokretnih ploča u različitim položajima usred instalacije ploče, možete uređaj istovremeno obradu raznih medija, obavlja više operacija.

Hladnjak za prijevoz vozila ima karakteristike kompaktne i lagane konstrukcije, mali trag, sa istom gubitak tlaka, njegova toplina prijenos koeficijent omjer cijev Izmjenjivač topline je 3 - 5 puta veća, područje je trećina cjevasti topline Izmjenjivač i topline oporavak stopa može biti kao visok kao 90%. Zbog ove poznate karakteristike, upotreba hladnjaka za prijevoz vozila je više raširen.