Dom > Vijesti > Sadržaj
Kriteriji odabira za hladnjak za inženjering
Jun 22, 2017

O važnosti izabrati vrstu hladnjaka za inženjering ispravno. Ovdje je mali dio projekta hlađenje opreme kriteriji odabira:

1, toplina opterećenja i protok veličina

2 svojstva fluida

3 temperature, pritiska, stupanj iskorištenja i tlak kap raspon

4 zahtjevi za čišćenje, održavanje, testiranje i održavanje

5 oprema struktura, materijala, veličine, težine

6 cijena, sigurnosne i životni vijek

Nabava opreme se definitivno tehnički posao za hlađenje za inženjering je isti, izbor hladnjaka za kupiti zdrav razum i vještina, odnosno u koji aspekti? Slijedite ovo unutar odgovarajuće znanje i puno pažnje, udaljenost da se upoznaju sa, nadam se da svima pomoći.

Prije kupovine hladnjaka za inženjering, nadam se da će poznavati i razumjeti performanse i rad načelo hladnjaka za inženjering. Hladnjak u radu je pomagati nas grijati rasipanje dijelova, oko je radijator Izmjenjivač topline površina i zraka volumena. Isti toplinski prijenos područje, veći protok zraka, bolje toplinske disipacije učinak.

Na isti način, ako isti zračni volumen, veće topline prijenos područje, bolje toplinske disipacije efekt. Relativno gledano, hladnije rashladni učinak ako, snagu i dugovječnost bit će bolje malo duže, jer temperatura je previsoka, izazvat potrošnje dijelova.

O Cooler za inženjering za kupnju zdrav razum i pozornost, te upoznati ovdje, u budućnosti, ako korištenje potražnju, molimo pažljivo kontrast i mjerenja. Izaberite najskuplji hladnjak, samo Najpogodniji za hladnjak za inženjering. Istovremeno vas podsjetiti da u budućnosti nakon korištenja potražnju, molimo tražiti redovito prodaju trgovci, kako bi se osiguralo da mi ne smetaju da kupi.