Dom > Vijesti > Sadržaj
Ploču hladnjaka s Tubularnom hladnjaka koje su razlike?
Dec 26, 2016

Cijevni hladnjak i hladnjak ploča se vrlo široko koriste, iako su dva hladnjaka sa velik učinak hlađenja, ali oni rade u proizvodnji i performanse tako da postoje mnoge razlike, tako da danas ovdje u usporedbi oba, će podrobno utvrđuju razliku između ta dva.

Cijevni hladnjak serije je obličje naljut-prodati proizvode električne energije, topline, kemikalija, strojeva, utovar, farmaceutskih, prehrambenom i ima širok spektar industrijskih i civilne aplikacije. Nedavno od strane nekih Internet korisnika komunicirati s YuanWang Tehničari cjevasti hladnije razlike s ploča hladnije, sljedeće zaključke, pogledajte ovdje podijeliti s vama.

Tanjur hladnjak se sastoji od serije Lima s nekim žlijebu laminiranja nove visoke učinkovitosti izmjenjivača topline. Između raznih ploča tanka pravokutni kanal, onda koristite pola za izmjenu topline. Ploču hladnjaka u usporedbi s konvencionalnim cijev hladnjaka, otpor tečenju i Potrošnja crpke u istom slučaju, mnogo veći koeficijenta bivše nego drugi.

U stupcu cijevi tip hlađenja uređaja u traci fluida u stranu i ljuska voziti unutar toka, je pogrešan tok tok koeficijenta, pa logaritamska srednja temperatura amandman male; tanjur rashladni uređaj koji se koristi od je i protok ili uzvodni tok način, logaritamska srednja temperatura veliki, dang hladne i tople tekućine u tanjur rashladni uređaj unutar teku paralelno Yu za vruće površine i nema sljedeći tijek, da čini tanjur rashladni uređaj kraj temperature mala, na vodu za vruće može ispod 1 ℃.

Cijevni hladnjak koristi rezervirati za uzimanje ugovor od popravka mjesta i tanjur hladnije je kompaktne strukture, i ne zahtijeva bilo popravak mjesta, područje prijenosa topline po jedinici volumena nego cjevasti visoke, pa ako želite postići iste topline, tanjur hladnije pokriva područje veće od tanjura.

Kako bi se postigao cilj povećanje ili smanjenje topline, samo tanjur hladnjak povećava ili smanjuje neke ploče su potrebni kako bi se ispunili zahtjevi skupštine, može promijeniti list aranžman ili promijeniti nekoliko listova, cjevasti hladnije topline prijenos područje ne možete promijeniti.

Ploča debljine ploča hladnije cijevi hladnjaka u tanke, što je 0,4 ~ 0,8 mm, što je 2,0 ~ 2,5 mm, cijev ljuske Okosnica je mnogo teža nego u tanjuru hladnjak, ploča hladnije samo cijev debljine oko 1/5.

Pod istom topline prijenos području, koristeći isti materijali, cijena niska nego na cjevaste tanjur hladnije 40% ~ 60%. Topline prijenos ploča za hladnjak ploča je žigosanje, visoka standardizacija, masovnu proizvodnju, a cijev hladnjaka je ručne izrade, antibosanski postoji nijedan tanjur.

Dvije rashladne uređaje svaki imaju snage i slabosti, stvarnih procesa svibanj želite uputiti proizvodaca #39; s preporuke i zahtjeve stvarne proizvodnje, odabrati pravu opremu.