Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako brzo utvrditi koroziju hladnjaka za inženjering
Jun 22, 2017

Hlađenje za inženjering nakon određenog vremenskog perioda naša će površina biti primećena, zapravo to znači da je Cooler for Engineering bio oštećen, ovo je samo vrlo česta pojava, Cooler for Engineering takođe ima pukotinu od korozije, , međugranularne korozije, uniformne korozije i slično nizu fenomena. Zatim ćete saznati više o:

Cooler for Engineering Pitting:

Odnosi se na nerđajuću čeličnu površinu rjeđenog ili oštećenog lima, tako da je loša toplotna provodljivost, smanjen pH medijuma, kao što je lokalna metalna površina pasivirajućeg filma oštećena, što uzrokuje lokalnu koroziju, to je poznato i kao blokira koroziju akumulatora, za koju se generalno pokazuje da je perforacija ili pištanje manja od 1 mm.

Korozija kondenzatora:

Lokalizovana korozija u obliku oblaka ili u vidu ulica je uzrokovana korozijom oklučene baterije, ali je korozija uglavnom uzrokovana pukotinama metalnih dijelova, tako da se naziva korozija pukotine, koja je uglavnom zahvaljujući elektrohemijskoj nehomogenost nasutog medija.

Pušenje korozije napetosti Cooler for Engineering:

Hlađenje za inženjerske ploče i druge proizvode u proizvodnji kalupa će proizvesti rezidualni unutrašnji napon, u statičkom naprezanju i halogenim jonima, kao što je interakcija elektrohemijskog medija, iz procesa katodnog rastvaranja izazvanog lokalnim korozionim pukotinama ili lomom fenomen.

Intergranularna korozija hladnjaka za inženjering:

zahvaljujući površini metala i duž dubine granice zrna do unutrašnje korozije, kao što je nerđajući čelik u temperaturnom opsegu od 400, stvaraće koroziju, ova korozija će dovesti do gubitka adhezije između zrna, tako da čvrstoća materijala znatno smanjen.

Jedinstvena korozija hladnjaka za inženjering:

Hlađenje za odabir inženjerske ploče ili korišćenje previše vremena, više od njegovog vijeka trajanja, može kontaktirati metalnu površinu medija pojaviće se većina ili čak i svi fenomen korozije, što je čak i korozija, kako bi se izbjegla ta korozija, Hlađenje za odabir Inžinjering materijala treba biti ispravno, vijek trajanja je više od blagovremene zamjene.

Kada je otkriven Cooler for Engineering, već je upozorio na to da je funkcija proizvoda počela da padne i da je bezbedna za korišćenje. Gore navedeni fenomeni se nadaju da se svi mogu zapamtiti, mogu brzo da procene, kako biste bolje održali Cooler for Engineering.