Dom > Vijesti > Sadržaj
Hladnjak za inženjering vlastiti proces
May 27, 2017

Svi znamo da trenutni hladnjaka za inženjering u uštedu energije i zaštitu okoliša je vrlo Napredno, zatim kakvu strukturu kako bi osigurale da energetski projekt hladnjaka za inženjering?

Ovo je zbog hladnjaka za inženjering je vlastiti proces, hlađenje u sastavu je komad thread-poput ploča stog od dizajna prednost je kompaktan, djelotvoran topline prijenos područje povećava, a ploča je vrlo tanke, može potpuno zamijeniti topline.

Dok je površina mala, njihov gubitak topline je mala. Posebno, nekako visokotemperaturni bakra lemljenje hladnjaka, male veličine tradicionalni hladnjak ne može se usporediti sa. Učinkovitost hladnjak, performanse topline mediju iz velike temperaturne razlike, u punu primjenu topline.

Čini hrđe hladnjakom za Inženjerstvo projekta hladnjak dolje, ozbiljne volje blokira cijev, tako da učinak gubitka topline. Podaci pokazuju da naslage kamenca imaju značajan utjecaj na gubitak topline i kao buildup povećava, povećanje troškova energije.

To je izvijestio da ni tankim slojem razmjera povećati obraštaj dio opreme više od 40% operativnih troškova, tako da rashladni kanal bez mineralnih sirovina može biti dobar način za poboljšanje učinkovitosti, očuvanja energije, produljuju životni vijek opreme, štedi vrijeme proizvodnje i troškova.

Hladnjak za inženjering čišćenje metodom po Li Fei Tu hladnjaka znati opće čišćenje metode kao što su mehaničke metode (struganje, kist) visok tlak vode, kemijsko čišćenje (dekapiranje), itd. Ima mnogo problema: možete ne potpuno ukloniti kamenac i druge naslage; Korozije opreme u obliku puškarnica; preostale kiseline na materijalni sekundarne korozije ili skala korozije i tako dalje. Osim toga, čišćenje otpada je otrovan, zahtijeva puno novca za tretman otpadnih voda, nije pogodno za ekološke zaštite i očuvanju energije.