Dom > Vijesti > Sadržaj
Hladnjak za inženjering Start detalja se ne može ignorirati
Jun 09, 2017

Početak hladnjaka za inženjering je lako zanemariti vezu, u stvari, ispravan hladnjak za inženjering početak nije tako jednostavan kao i otvaranje prekidača, ali postoje neke detalje start-up treba pregledati, Yuanwang izmjenjivača topline za svakoga u sljedeće učiniti jednostavnim Popis.

Kao prvo, trebamo obraćati pažnju na početku hladnjaka za inženjering prije početka hladnjaka za inženjering test kvalificirani Marka, jer samo test coolera za inženjering može se staviti u normalnu upotrebu, osim toga, prije početka u inoze l hlađenje hladnjaka za inženjering, tek nakon odvodnje može biti pokrenut.

Drugo, moramo otkriti dijelovi ventilatora za inženjering nije već instaliran, vijci su već uvrnuta jaki, moć već niste spojeni, ovi faktori imaju izravan utjecaj na korištenje hladnjaka za Inženjerstvo.

Konačno, hladnjak za inženjering u početku treba obratiti pažnju na promjene u pokazateljima, izravno shvaćanje da li normalan rad hladnjaka za inženjering.

Neke detalje spomenuto primjenjivati ne samo na start-up vezu, nego i na korištenje opreme nakon inspekcije. Samo u funkciji cijelog procesa punu pažnju na dinamiku opreme za otkrivanje problema, Rješavanje problema, učinkovito izbjeći nepotrebne gubitke.