Dom > Vijesti > Sadržaj
5 bodova koje treba naznačiti za pločasti hladnjak za inžinjering aktivaciju
Jul 04, 2017

Sa poboljšanjem životnog standarda ljudi, mnoge porodice su sada instalirale sopstvene bojlere, razne bojlere, tržište je beskrajno, naša kompanija Cooler for Engineering postala je veliki broj ljudi koji kupuju proizvode.

Općenito se primjenjuje na opštu industrijsku i građevinsku konstrukciju sistema za grijanje tople vode, toplotni medij može biti parna ili visokotemperaturna, niske temperature vruće vode, alternativno korištenje para ili visoke i niske temperature vruće vode, dizajn izbor molimo naznačiti raznolikost toplotnog medija. Koje su to tehničke karakteristike?

(1) Prenos toplote, pad temperature toplotnog medija veliki, povećanjem temperature tople vode;

(2) Veličina rezervoara je mala, prostor potreban za izvlačenje navoja je mali, a područje je pokrajina;

(3) mala hladna, visoka volumetrijska efikasnost;

(4) Održavanje volumena hladnjaka za inženjersko skladištenje vode, gubitak glave vode je mali, siguran, pogodan za čišćenje prednosti zagađenja;

(5) Naneti na visokotemperaturnu vodu, vodu niske temperature, parove tri vrste toplotnog medijuma za prenos toplote.

1, Cooler za inženjering da bi se potvrdio test nakon kvalifikovanog, može se postaviti, kako bi se omogućio spredni red uštede vode.

2, provjerite svaku tečnost, ventil za odzračivanje je fleksibilan i jednostavan za korištenje i prebaciti položaj, pokazivači pritiska, termometri su svi instalirani.

3, provjerite temelj, podloga je čvrsta, vijci su punu kopčom, pričvršćivanje.

4, kada se ohladi Cooler for Engineering, prvo napijete hladni protok, a zatim vruću toplotu.

5, u lijevanju hladnog medija ili vrućeg medija, prvi koji osigurava da je pomoćna linija deblokirana, a zatim polako otvorite izlazni ventil, provjerite problem nakon otvaranja ulaznog ventila, mora se polako otvoriti kako bi se sprečio pritisak. Proces lijevanja treba obratiti pažnju na posmatranje promjene opreme. Nakon upotrebe ploče Cooler for Engineering, fenomen curenja može se javiti promenom pritiska temperature, koji treba provjeriti na vrijeme.