Dom > Izložba > Sadržaj
Proučavanje ploče izmjenjivača topline i grijanje
Dec 26, 2016

Koeficient koeficijenata prijenosa topline prelazi cjevasti grijač 3 puta, eksperimentalni rezultati ukazuju na tanjuru grijač performance je mnogo veća od tradicionalnih cijevni grijači i topline je mnogo manji. Razloga, uglavnom zbog cijev cijevni vode grijači prostora, brzine je vrlo mali, vrlo nizak koeficijent i protok u 10 MM bakarne cijevi su prevelike, oko 20 m, tako da cijev otpor je prevelik, rezultat je konzumiranje puno informacija, ali učinkovitost je još uvijek niska. Ploču bojlera u tekućine brzine je prikladnije na obje strane, iako krivudav kanal teče, ali teče na kratke udaljenosti, Dakle istovremeno inzistirati na vrlo visoke topline prijenos Koeficijenti, otpor tečenju nije velika. Ploča tip vode grijač informacije će pojesti manje, čak i ako je stan cijene i agresivna vrsta bojler, može osigurati razumnu dobit.

Niži opreme troškovi, koristeći vodu iz slavine grijanje grijanje bojlera koristeći sustav grijanja i vode sistem izvori topline za grijanje vode. energija iznosi manje količine potrošne tople vode, koja je postupno prepoznato od strane tržišta i korisnika svih uzrasta. Pod pretpostavkom da prosječno domaćinstvo po danu količinu tople vode potrebne za 100L, ako je temperatura 30 ℃, potrebne topline 12600kJ, ako upotrijebiš plin grijanje, troši plina iznosi oko 1,7/d ako električno zagrijan, o 2.02/d; i ako je grijanje vode i grijanje koštalo otprilike 0.63 Yuan/d i značajno utječe na kvalitetu grijanja.

Trenutno na tržištu koji koristi bakrene zavojnice za grijanje vode grijači su uglavnom proizvedeni u lijev ljuske, svoj veliki volumen, masa 50kg, unatoč ostvarena koristan bakrenih cijevi i inox voda grijač iz ljuske, tako da jednu vodu bojler kvalitete smanjena na 810 kg, ali volumen je još uvijek relativno velika, a cijena. Ovo grijanje bojler samo unutrašnjost cijevi do visoke brzine i okrenuo viši koeficijent uloge, dok veći kanal Presjek u ljusci stranu, protok je vrlo niska, vrlo nizak koeficijent, Dakle Ukupni koeficijent prijelaza topline je relativno niska. Temperature vode ispod 70 ° c, ne može zadovoljiti zahtjeve za grijanje. Osim toga ako vode tlak je nizak, to je teško prevladati otpor tečenju vitka bakrene cijevi, tople vode je vrlo mala. Grijanje bojlera trenutno na tržištu koristi low-tech, jadna izvedba.