Dom > Izložba > Sadržaj
Održavanje čišćenje izmjenjivača topline od najvažnijih
Dec 26, 2016

Titan rekuperatora topline ploče čišćenja i održavanja važne:

1, raspad opća situacija je vrlo čist, isperite vodom teći u suprotnom smjeru, možeš pobjeći iz ruševina, ali tlak mora biti veći od radnog tlaka, mogu također koristiti na inox nehrđajući kemijsko čišćenje sredstvo za čišćenje.

2, ako se koristi za dugo vremena, tanjur topline prijenos učinak neki talog skaliranje i efekte, potrebno je rastaviti i oprati na redovnoj osnovi. Periva Izmjenjivač topline prilikom raspada pranje ploča na površini prljavština smeđe četkom možete upotijebiti nehrđajući kemijsko čišćenje sredstvo za pranje. Imajte na umu da mogu oprati metalni četkicom, kako ne bi oštetiti tanjur utječu na otpornost na koroziju

3, Titan rekuperatora topline koristiti nakon određenog razdoblja, kao što su labave curenja, više čak i stezni vijak da ne procuri, ali ako se pritisne biti manji od veličine, ili na brtvu starenja, morat ćete zamijeniti brtvu.

4, metoda Titan ploča Izmjenjivač Zamijeni brtva, povuci stari brtvu, potopiti u zapečaćen rezervoar sa preostali ljepilo benzin čisti, suhi, i tada u utor i brtva tanko premazana 801 super ljepila na poleđini, ugraditi brtvu Groove, oko pritisak dolje, 72 sata prije skupštine.